2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İki Ek Sınav Duyurusu

Azami süresini dolduran öğrenciler için Ek sınav tarih başvuruları 02-09 Ağustos 2022 tarihleri arasında (saat:17.00 mesai bitimine kadar) https://kimlik.ege.edu.tr adresinden OBYS ana menü ekranında Ek-Sınav Başvurusu ekranından yapılacaktır.
a) (Değişiklik: 11.06.2021 tarih ve 11/7 sayılı Senato Kararı) FF (Uygulamalı veya uygulaması olan dersler dışında), FD, DD ve DC harf notuyla ve başarısız dersleri bulunan son sınıf öğrencilerine, bütün başarısız dersleri için birimlerin ilgili yönetim kurulunca belirlenen tarihlerde iki ek sınav hakkı verilir. Staj başarısız ders olarak kabul edilir. İlan
edilen tarihlerde sınavlara girmeyen öğrencilere telafi sınavı uygulanmaz.
b) Bu sınavlar sonunda mezuniyet için kalan ders sayısı (hiç alınmamış dersler ile DD, DC, FD ve FF notu alınarak başarısız olunan dersler) altı veya daha fazla olanların Üniversite ile ilişikleri kesilir.

Turizm Fakültesi Dekanlığı